TuinaanlegTuinaanleg

Uw tuin compleet opnieuw ingericht en ingegedeeld. Hoveniersbedrijf Dennis Snijders denkt graag met u mee over het gekozen ontwerp en indeling. Wij verzorgen uw tuinaanleg van begin tot eind. Er wordt alleen met hoogwaardige materialen gewerkt en vakbekwaam personeel. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende zaken wat betreft aanleg van uw nieuwe tuin. Van sierbestrating tot vijveraanleg en van kunstgras tot het bouwen van tuinhuizen en terassen.

Met oog voor detail en sfeer leggen wij uw nieuwe tuin aan. U kunt zelf een ontwerp kiezen of in samenwerking met een tuinarchitect. Bent u op zoek naar een vakkundig, professioneel en creatief hoveniersbedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren uw nieuwe tuin compleet op volgens het afgesproken tuinontwerp.

U kunt bij ons onder andere terecht voor:
Beplanting, sierbestrating, grondwerken, vijver aanleg, terrassen, tuinverlichting en prieel. Hoveniersbedrijf Dennis Snijders staat garant voor een vakkundige aanleg van uw tuin en ontwerpt een tuin die uw verwachtingen overtreft.

Onze Projecten